033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

Alarmsystemen en beveiliging

Wilt u dat uw spullen goed worden beveiligd? Wij kunnen dat realiseren door een afspraak te maken voor een adviesgesprek en vervolgens een systeem te laten installeren van de beste kwaliteit dat is voorzien van veel gebruiksgemak. Wat wij voor u kunnen betekenen staar hieronder aangegeven:

  • Brandmeldsystemen
    -  Met een brandmeldsysteem kunnen levens worden gered als er brand word gedetecteerd. Ook geeft het een gevoel van veiligheid als er brandmelders aanwezig zijn in uw huis/pand.
  • Camerabewakingssystemen
    - Met onze camera’s heeft u overzicht op alle plekken waar mogelijk. Zo heeft u alles onder controle. Heeft u niet het juiste huis/pand voor een bedraad alarmsysteem dan kunnen wij speciaal voor u een draadloos alarmsysteem aanleggen.
  • Intercom
    - Wilt u iedereen kunnen bereiken binnen uw bedrijf, dan is dit de juiste oplossing!

Voor meer mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

 
Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
E. H. Geldermans ik ben geweldig geholpenhet probleem bleef zich steeds voordoen ik denk wel rond de 15 keer maar de mensen bleven aardig en behulpzaam en gaven niet opuiteindelijk heb ik de tip gekregen om choogle chroom te gebruiken en het probleem is blijvend opgelost
PC hulp aan huis van PC Spoed Service in Amersfoort

Uw computer loopt vast of start zelfs niet meer op. U heeft van alles geprobeerd, maar uw computer reageert niet. PC Spoed Service helpt u graag. Al meer dan 10 jaar hebben wij zowel particulieren als bedrijven voorzien van diverse computeroplossingen. Of het nu om bekabeling, internet aansluiten of laptopreparatie gaat, bij ons in Amersfoort bent u aan het juiste adres! Heeft u geen tijd om naar onze servicebalie te komen? Geen probleem. Wij bieden u namelijk PC hulp aan huis vanuit ons pand in Amersfoort. 

» lees verder