033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

Alarmsystemen en beveiliging

Wilt u dat uw spullen goed worden beveiligd? Wij kunnen dat realiseren door een afspraak te maken voor een adviesgesprek en vervolgens een systeem te laten installeren van de beste kwaliteit dat is voorzien van veel gebruiksgemak. Wat wij voor u kunnen betekenen staar hieronder aangegeven:

  • Brandmeldsystemen
    -  Met een brandmeldsysteem kunnen levens worden gered als er brand word gedetecteerd. Ook geeft het een gevoel van veiligheid als er brandmelders aanwezig zijn in uw huis/pand.
  • Camerabewakingssystemen
    - Met onze camera’s heeft u overzicht op alle plekken waar mogelijk. Zo heeft u alles onder controle. Heeft u niet het juiste huis/pand voor een bedraad alarmsysteem dan kunnen wij speciaal voor u een draadloos alarmsysteem aanleggen.
  • Intercom
    - Wilt u iedereen kunnen bereiken binnen uw bedrijf, dan is dit de juiste oplossing!

Voor meer mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

 
Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
Mirjam van Bakel Afgelopen zaterdag is mijn iphonescherm en achterkant vervangen. Binnen korte tijd zag hij er weer netjes uit. Daarna ook nog geholpen met het activeren en herstellen van de telefoon. Dit alles met de nodige uitleg en geduld. Deze mannen hebben er echt verstand van en geven goed advies. Kortom een…
PC hulp aan huis van PC Spoed Service in Amersfoort

Uw computer loopt vast of start zelfs niet meer op. U heeft van alles geprobeerd, maar uw computer reageert niet. PC Spoed Service helpt u graag. Al meer dan 10 jaar hebben wij zowel particulieren als bedrijven voorzien van diverse computeroplossingen. Of het nu om bekabeling, internet aansluiten of laptopreparatie gaat, bij ons in Amersfoort bent u aan het juiste adres! Heeft u geen tijd om naar onze servicebalie te komen? Geen probleem. Wij bieden u namelijk PC hulp aan huis vanuit ons pand in Amersfoort. 

» lees verder