033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

Alarmsystemen en beveiliging

Wilt u dat uw spullen goed worden beveiligd? Wij kunnen dat realiseren door een afspraak te maken voor een adviesgesprek en vervolgens een systeem te laten installeren van de beste kwaliteit dat is voorzien van veel gebruiksgemak. Wat wij voor u kunnen betekenen staar hieronder aangegeven:

  • Brandmeldsystemen
    -  Met een brandmeldsysteem kunnen levens worden gered als er brand word gedetecteerd. Ook geeft het een gevoel van veiligheid als er brandmelders aanwezig zijn in uw huis/pand.
  • Camerabewakingssystemen
    - Met onze camera’s heeft u overzicht op alle plekken waar mogelijk. Zo heeft u alles onder controle. Heeft u niet het juiste huis/pand voor een bedraad alarmsysteem dan kunnen wij speciaal voor u een draadloos alarmsysteem aanleggen.
  • Intercom
    - Wilt u iedereen kunnen bereiken binnen uw bedrijf, dan is dit de juiste oplossing!

Voor meer mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

 
Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
Ton Romme Nieuwe WR DVD geinstalleerd welke ik vanmiddag bij u gekocht heb maar helaas doet deze het ook niet. dus is er iets interns fout?
Kan ik morgen evenentueel langs komen met de computer en de DVD's
Over PC Spoed Service

PC Spoed Service bestaat uit een jong en actief team en is sinds zaterdag 1 januari 2005 actief met computerhulp vanuit huis en is sinds maart 2009 uitgegroeid naar een servicebalie in Amersfoort met meerdere mensen in dienst.
Sinds die tijd hebben wij al vele klanten verlost van hun computerproblemen en wij kijken er naar uit om ook uw computerproblemen op te lossen.

Graag tot ziens!

» lees verder