033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

Ervaringen




Uw IP adres (172.71.182.214) wordt opgeslagen tegen misbruik.

evert 21-06-2024 om 00:06
goed en snel geholpen dank daar voor
Inge 17-05-2024 om 16:43
Snel en correct. Aanrader!
Mijn laptop wilde geen internetverbinding meer maken. Ik heb telefonisch een afspraak gemaakt en werd op het afgesproken tijdstip direct geholpen. Na een kleine puzzel was het euvel verholpen.
Heel fijn alles werkt weer naar behoren. Snel en correct afgehandeld. En service van de zaak terwijl de laptop daar niet is gekocht.
Dit was de tweede keer dat ik prima door de mensen van PC Spoedservice werd ben geholpen. Ik vind het heel fijn dat ik zelf naar hen toe kan en de PC niet hoeft op te sturen!
Ga zeker bij een volgend probleem weer naar PC Spoedservice. Een aanrader.
RP 12-01-2024 om 16:35
Toppers een dikke 10
Pier 23-08-2023 om 16:18
Snelle service! En alles werkt weer. Aanrader
Top geholpen
martijn 02-08-2023 om 12:38
Snelle service! En alles werkt weer. aanrader...
Dirk Vroom 22-03-2023 om 09:36
Al meer dan 15 jaar klant tot volle tevredenheid. Ik hecht zeer aan betrouwbaarheid veiligheid en begrip voor de oudere klant (ben bijna 78). Communicatie in begrijpelijke taal is zeer belangrijk. Dat alles is dik in orde.
Dirk Vroom
Tini van Buuren 28-02-2023 om 12:35
Al paar keer heel fijn geholpen door medewerker(s) bij spoedservice.
Adequaat doortastend snel en zeer klantvriendelijk.
Bijzonder prettig bedrijf.
Albert 08-02-2023 om 11:04
Top service. Altijd direct bereikbaar en snel beschikbaar voor ´t oplossen van problemen.
Van harte aanbevolen!
Gerard Versluis 30-11-2022 om 18:42
Weer goede en snelle service zoals ok dat gewend bent van PCspoedservice

Een aanrader
Chris Visser 05-10-2022 om 19:55
Timur en zijn team zijn toppers. Denken mee en komen met slimme oplossingen. Pc helden ????
Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
Lydia Prima geholpen. Woensdag gebracht vrijdag opgehaald!
PC hulp aan huis van PC Spoed Service in Amersfoort

Uw computer loopt vast of start zelfs niet meer op. U heeft van alles geprobeerd, maar uw computer reageert niet. PC Spoed Service helpt u graag. Al meer dan 10 jaar hebben wij zowel particulieren als bedrijven voorzien van diverse computeroplossingen. Of het nu om bekabeling, internet aansluiten of laptopreparatie gaat, bij ons in Amersfoort bent u aan het juiste adres! Heeft u geen tijd om naar onze servicebalie te komen? Geen probleem. Wij bieden u namelijk PC hulp aan huis vanuit ons pand in Amersfoort. 

» lees verder