033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

Ervaringen




Uw IP adres (141.101.77.105) wordt opgeslagen tegen misbruik.

Ron Berg 22-06-2021 om 07:59
zoals altijd ben ik zeer tevreden met de vriendelijke accurate service
Hanneke 18-05-2021 om 12:24
Ik had moeite met het opslaan van belangrijke documenten op een USB en wilde bovendien mijn oude werklaptop laten opschonen en opnieuw laten inrichten met de benodigde software. Binnen een dag alles terug en keurig voor elkaar. Fijn geholpen en goed geadviseerd.
Shami 28-01-2021 om 13:26
Spoed betekent echt spoed bij hen! Bedankt voor super service! Ik kan weer aan de gang!
Martin Rijnbeek 11-01-2021 om 15:25
Een computer die het niet meer doet. Helemaal opnieuw geinstaleerd en weer als nieuw. Perfect en snel geholpen.
Alex 12-12-2020 om 17:00
Wat een verademing dat er zulke techneuten zijn!
Er was een probleem met mijn laptop; er moest een stekkertje in de machine vervangen worden.
Een andere partij had hoer een poging toe gedaan maar zonder succes.
Gelukkig is die laptop nu weer helemaal TOP!!
J. te Loo 24-11-2020 om 12:27
Eerste ervaring. Prima service snel geholpen. Goede storing uitleg en betaalbaar. Aan te bevelen!
Fred Laseur 03-11-2020 om 18:39
Weer uitstekend geholpen vakkundig snelle service tegen een prima prijs.
Echt een aanrader.
J. Schotman 01-10-2020 om 08:27
Vakkundig snel en prima prijs een aanrader dus !
Simon Peters 29-09-2020 om 19:59
beste lui. Ze doen er alles aan om de pc zo snel en vakkundig mogelijk weer aan de praat te krijgen en dat alles ook nog eens tegen zeer scherpe prijzen.
Sjef 28-09-2020 om 10:03
Diverse keren in het verleden bij pcspoedservice geweest met verschillende storingen.
Steeds direct en adequaat geholpen.
Bij een volgende storing weet ik waar ik zijn moet.
Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
Henk Haagsma Ook nu weer ben ik uitstekend geholpen door Thomas bij het installeren van een soundbar. PC Spoedservice is van alle markten thuis. Dank!
PC hulp aan huis van PC Spoed Service in Amersfoort

Uw computer loopt vast of start zelfs niet meer op. U heeft van alles geprobeerd, maar uw computer reageert niet. PC Spoed Service helpt u graag. Al meer dan 10 jaar hebben wij zowel particulieren als bedrijven voorzien van diverse computeroplossingen. Of het nu om bekabeling, internet aansluiten of laptopreparatie gaat, bij ons in Amersfoort bent u aan het juiste adres! Heeft u geen tijd om naar onze servicebalie te komen? Geen probleem. Wij bieden u namelijk PC hulp aan huis vanuit ons pand in Amersfoort. 

» lees verder