033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

Ervaringen




Uw IP adres (54.227.104.53) wordt opgeslagen tegen misbruik.

Sietse la Roi 22-02-2018 om 11:44
Ik kan hier kort in zijn. Uitstekend bedrijf vriendelijke mensen. Top. Aan te raden.
Ellen 19-02-2018 om 15:50
Zoals gewoonlijk snel en goed geholpen.
Klasse
Peter Mast 06-02-2018 om 18:39
Prima service zowel thuis als op afstand. Prijs/kwaliteit verhouding in balans.
ines 03-02-2018 om 10:08
Dit was onze eerste kennismaking met PCspoedservice. Vriendelijke mensen die er alles aan gedaan hebben om ons probleem op te lossen. Helaas is dat niet gelukt maar dat ligt niet aan hen.
Volgende keer beter.
Theo van de Pol 18-01-2018 om 13:22
Wij zijn al vanaf het begin klant bij PC Spoedservice. Iedere keer weer zijn zij in staat om op een prima wijze onze " problemen " op te lossen. Je krijgt een heldere duidelijke uitleg wat er aan gedaan is met de juiste eerlijke adviezen. Ook voor de aankoop van een " gebruikte " laptop een uitstekend adres. Kortom een jong bedrijf met een uitstekende " ouderwetse " service. Daarnaast ook nog vriendelijke en sympathieke mensen !
Hans 10-01-2018 om 14:21
Mijn pc is naar tevredenheid gerepareerd. Fijn bedrijf als ik plotseling problemen krijg met mijn pc. Ik ben dan zo afhankelijk. Deze vakmensen heb ik dan zo nodig. Ze zijn makkelijk te bereiken. Goede service
goed advies vriendelijk en vertrouwd. Niets meer aan toe te voegen. Bedankt ga zo door!
Ester 15-12-2017 om 08:06
wij kennen de mannen van PC Spoed al jaren. en al jaren lossen zij elk probleem naar tevredenheid op. Aan iedereen aan te bevelen. ze kunnen je op afstand helpen maar ze komen ook aan huis. ook kochten wij al vaker een nieuwe computer via hen. Doen ze gelijk alle installatie en sluiten het aan op je thuisnet; kun je gelijk weer aan het werk. ook regelen zij de beveiliging van onze computers en internet. echte toppers!!
Erturk 08-12-2017 om 20:54
goed advies en klant vriendelijk
ik ben wel tevreden
Bedankt jonges
saad kaayeb 01-12-2017 om 09:56
goed advies en klant vriendelijk
ik ben wel tevreden
Albert Stiel 01-12-2017 om 09:03
Goed vriendelijk en snel geholpen!
Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
C.A. van den Berg de pc doet het weer is dus weer goed
PC hulp aan huis van PC Spoed Service in Amersfoort

Uw computer loopt vast of start zelfs niet meer op. U heeft van alles geprobeerd, maar uw computer reageert niet. PC Spoed Service helpt u graag. Al meer dan 10 jaar hebben wij zowel particulieren als bedrijven voorzien van diverse computeroplossingen. Of het nu om bekabeling, internet aansluiten of laptopreparatie gaat, bij ons in Amersfoort bent u aan het juiste adres! Heeft u geen tijd om naar onze servicebalie te komen? Geen probleem. Wij bieden u namelijk PC hulp aan huis vanuit ons pand in Amersfoort. 

» lees verder