033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

Ervaringen




Uw IP adres (54.198.134.127) wordt opgeslagen tegen misbruik.

Frieda Koers - Scootfactory 19-04-2018 om 11:01
kennis gemaakt met dit bedrijf in 2015
Vandaag de "gecrashte" IMAC opgehaald.
Alles werkt weer na behoren heel erg bedankt voor jullie snelle service.
Maartje 24-03-2018 om 05:55
Altijd snelle en deskundige hulp. Wat erg prettig is als je je pc eigenlijk niet kunt missen.
Betrouwbare mensen die je eventueel ook vrijblijvend advies geven.
hans 08-03-2018 om 10:15
No nonsens bedrijf met vriendelijke klantgerichte mensen.
Jachthuis 28-02-2018 om 14:16
Super service doen hun naam eer aan! Vergeet al die ingewikkelde bedrijven met eindeloze keuzemenu's die niet doen wat je vraagt. PC Spoed service bellen is toereikend!
Sietse la Roi 22-02-2018 om 11:44
Ik kan hier kort in zijn. Uitstekend bedrijf vriendelijke mensen. Top. Aan te raden.
Ellen 19-02-2018 om 15:50
Zoals gewoonlijk snel en goed geholpen.
Klasse
Peter Mast 06-02-2018 om 18:39
Prima service zowel thuis als op afstand. Prijs/kwaliteit verhouding in balans.
ines 03-02-2018 om 10:08
Dit was onze eerste kennismaking met PCspoedservice. Vriendelijke mensen die er alles aan gedaan hebben om ons probleem op te lossen. Helaas is dat niet gelukt maar dat ligt niet aan hen.
Volgende keer beter.
Theo van de Pol 18-01-2018 om 13:22
Wij zijn al vanaf het begin klant bij PC Spoedservice. Iedere keer weer zijn zij in staat om op een prima wijze onze " problemen " op te lossen. Je krijgt een heldere duidelijke uitleg wat er aan gedaan is met de juiste eerlijke adviezen. Ook voor de aankoop van een " gebruikte " laptop een uitstekend adres. Kortom een jong bedrijf met een uitstekende " ouderwetse " service. Daarnaast ook nog vriendelijke en sympathieke mensen !
Hans 10-01-2018 om 14:21
Mijn pc is naar tevredenheid gerepareerd. Fijn bedrijf als ik plotseling problemen krijg met mijn pc. Ik ben dan zo afhankelijk. Deze vakmensen heb ik dan zo nodig. Ze zijn makkelijk te bereiken. Goede service
goed advies vriendelijk en vertrouwd. Niets meer aan toe te voegen. Bedankt ga zo door!
Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
K. van Dorp Wij zijn erg tevreden over de service die PC Spoed Service biedt! Altijd netjes geholpen en bereikbaar wanneer nodig. Wij hebben al 2 jaar ervaring met PC Spoed Service en zien geen reden om verder te zoeken. Wij hebben goede vertrouwen in deze heren!
PC hulp aan huis van PC Spoed Service in Amersfoort

Uw computer loopt vast of start zelfs niet meer op. U heeft van alles geprobeerd, maar uw computer reageert niet. PC Spoed Service helpt u graag. Al meer dan 10 jaar hebben wij zowel particulieren als bedrijven voorzien van diverse computeroplossingen. Of het nu om bekabeling, internet aansluiten of laptopreparatie gaat, bij ons in Amersfoort bent u aan het juiste adres! Heeft u geen tijd om naar onze servicebalie te komen? Geen probleem. Wij bieden u namelijk PC hulp aan huis vanuit ons pand in Amersfoort. 

» lees verder