033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

Ervaringen




Uw IP adres (54.163.209.109) wordt opgeslagen tegen misbruik.

Erturk 08-12-2017 om 20:54
goed advies en klant vriendelijk
ik ben wel tevreden
Bedankt jonges
saad kaayeb 01-12-2017 om 09:56
goed advies en klant vriendelijk
ik ben wel tevreden
Albert Stiel 01-12-2017 om 09:03
Goed vriendelijk en snel geholpen!
tineke 30-10-2017 om 21:11
Super en zeer vriendelijk
Gert 12-10-2017 om 10:49
Goede en snelle service. Snelle raparatie was voor ons van belang. En dat hebben ze gedaan! Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang en de kosten. Aanrader!!
a.oppedijk 05-10-2017 om 16:24
Eigenlijk had ik een ander bedrijf benaderd om hulp maar na een telefoontje met PC Spoedservice heb ik die afspraak afgezegd. Vriendelijk deskundig klant-servicegericht zonder ingewikkelde vragen . Klokslag 9 uur stond Thomas op de stoep omdat ik liever het probleem thuis wilde laten oplossen. Daadkrachtig zat hij na een minuut al achter de computer. Binnen een half uur had Thomas het probleem opgelost en kreeg ik goede tips. Factuur en betaling binnen een minuut. Wat wil je nog meer.
Henny 02-10-2017 om 20:55
goede service en snel. TOP!
Bas Bedrijfsdienst 02-09-2017 om 13:17
Super services je wordt snel geholpen
M van der Veer 14-08-2017 om 11:53
Heel tevreden! Hoewel een computerprobleem altijd te lang duurt heeft PC Spoed Service er alles aan gedaan om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Ik liet merken dat ik het inleveren van mijn computer nogal stressvol vond. Thomas en Yavuz reageerden daarop erg rustig en begripvol en ik werd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. De leenlaptop werkte goed en ik kreeg hulp om de leenlaptop gebruiksklaar te maken. Het probleem met mijn eigen laptop is verholpen en ik kreeg daarnaast een aantal adviezen (m.b.t. opslagruimte e.d.) waar ik zeker iets mee kan. Ik ben tevreden!
Ton Romme 24-07-2017 om 18:04
Nieuwe WR DVD geinstalleerd welke ik vanmiddag bij u gekocht heb maar helaas doet deze het ook niet. dus is er iets interns fout?
Kan ik morgen evenentueel langs komen met de computer en de DVD's
Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
Totaal Beveiligingen B.V. Altijd zeer nette service en een goede communicatie. Aanrader dus.
Over PC Spoed Service

PC Spoed Service bestaat uit een jong en actief team en is sinds zaterdag 1 januari 2005 actief met computerhulp vanuit huis en is sinds maart 2009 uitgegroeid naar een servicebalie in Amersfoort met meerdere mensen in dienst.
Sinds die tijd hebben wij al vele klanten verlost van hun computerproblemen en wij kijken er naar uit om ook uw computerproblemen op te lossen.

Graag tot ziens!

» lees verder