033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

Ervaringen




Uw IP adres (54.227.186.112) wordt opgeslagen tegen misbruik.

Yolsnda 10-12-2018 om 20:02
Ik ben super blij. Vooral hoe ze jou helpen met ideen. Dat was de gene die mij hun had aanbevolen ook. Blij.
Wiel 25-10-2018 om 17:11
Wederom snel en deskundig geholpen. Kortom gewoon een toppertje met snelle deskundige klantvriendelijke hulp en dienstverlening.
Frieda Koers - Scootfactory 19-04-2018 om 11:01
kennis gemaakt met dit bedrijf in 2015
Vandaag de "gecrashte" IMAC opgehaald.
Alles werkt weer na behoren heel erg bedankt voor jullie snelle service.
Maartje 24-03-2018 om 05:55
Altijd snelle en deskundige hulp. Wat erg prettig is als je je pc eigenlijk niet kunt missen.
Betrouwbare mensen die je eventueel ook vrijblijvend advies geven.
hans 08-03-2018 om 10:15
No nonsens bedrijf met vriendelijke klantgerichte mensen.
Jachthuis 28-02-2018 om 14:16
Super service doen hun naam eer aan! Vergeet al die ingewikkelde bedrijven met eindeloze keuzemenu's die niet doen wat je vraagt. PC Spoed service bellen is toereikend!
Sietse la Roi 22-02-2018 om 11:44
Ik kan hier kort in zijn. Uitstekend bedrijf vriendelijke mensen. Top. Aan te raden.
Ellen 19-02-2018 om 15:50
Zoals gewoonlijk snel en goed geholpen.
Klasse
Peter Mast 06-02-2018 om 18:39
Prima service zowel thuis als op afstand. Prijs/kwaliteit verhouding in balans.
ines 03-02-2018 om 10:08
Dit was onze eerste kennismaking met PCspoedservice. Vriendelijke mensen die er alles aan gedaan hebben om ons probleem op te lossen. Helaas is dat niet gelukt maar dat ligt niet aan hen.
Volgende keer beter.
Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
Erturk goed advies en klant vriendelijk
ik ben wel tevreden
Bedankt jonges
PC hulp aan huis van PC Spoed Service in Amersfoort

Uw computer loopt vast of start zelfs niet meer op. U heeft van alles geprobeerd, maar uw computer reageert niet. PC Spoed Service helpt u graag. Al meer dan 10 jaar hebben wij zowel particulieren als bedrijven voorzien van diverse computeroplossingen. Of het nu om bekabeling, internet aansluiten of laptopreparatie gaat, bij ons in Amersfoort bent u aan het juiste adres! Heeft u geen tijd om naar onze servicebalie te komen? Geen probleem. Wij bieden u namelijk PC hulp aan huis vanuit ons pand in Amersfoort. 

» lees verder