033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

Ervaringen
Uw IP adres (172.71.102.220) wordt opgeslagen tegen misbruik.

Mirjam van Bakel 12-07-2015 om 20:23
Afgelopen zaterdag is mijn iphonescherm en achterkant vervangen. Binnen korte tijd zag hij er weer netjes uit. Daarna ook nog geholpen met het activeren en herstellen van de telefoon. Dit alles met de nodige uitleg en geduld. Deze mannen hebben er echt verstand van en geven goed advies. Kortom een fijn adresje waar ik weer naartoe ga als het nodig is.
Nico van der Zee 25-06-2015 om 10:47
Van de week glipte mijn iPad uit mijn handen: scherm kapot... Ik kon 'm eigenlijk niet missen dus haast was geboden. PCspoedservice kwam haar belofte het apparaat snel te repareren volledig na en in minder dan geen tijd was ik weer online. En de prijs was nog scherp ook. Super jongens bedankt!
Bert van de Hoek 19-06-2015 om 10:25
Ik heb vorige week bij deze jongens mijn smartphone laten maken hij werkt weer super.

Makkelijk parkeren snelle service lekkere koffie en aardig personeel. Ik kom hier graag terug.
E. Siksma 07-11-2014 om 10:24
Met de nodige irritatie over mijn niet meer te openen internetverbinding op m'n laptop heb ik na veel gerotzooi door mijzelf pcspoedservice gebeld. Ik kon direct langskomen en met 10 minuten feilloos opgelost top! Hoefde zelfs niets te betalen maar kreeg wel advies om de boel opnieuw te installeren. Dat ga ik dan ook maar laten doen door deze aardige lui!
C.A. van den Berg 19-08-2014 om 15:17
de pc doet het weer is dus weer goed
Jan Keijers 28-02-2014 om 09:19
top en nogmaals top. Vooral de vriendelijke manier waarop ik ben geholpen. Nogmaals bedankt en zeker tot ziens als ik weer problemen heb.
H.P. Vos 06-06-2013 om 08:20
ik heb een zeer goede ervaring met PC Spoedservice.
Snelle service goede bekendheid met computersystemen zij komen afspraken correct na een aangename positieve verrassing na een debacle met een inmiddels gefailleerd computerbedrijf in Amersfoort.
K. van Dorp 05-07-2012 om 15:33
Wij zijn erg tevreden over de service die PC Spoed Service biedt! Altijd netjes geholpen en bereikbaar wanneer nodig. Wij hebben al 2 jaar ervaring met PC Spoed Service en zien geen reden om verder te zoeken. Wij hebben goede vertrouwen in deze heren!
Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
Bert van de Hoek Ik heb vorige week bij deze jongens mijn smartphone laten maken hij werkt weer super.

Makkelijk parkeren snelle service lekkere koffie en aardig personeel. Ik kom hier graag terug.
PC hulp aan huis van PC Spoed Service in Amersfoort

Uw computer loopt vast of start zelfs niet meer op. U heeft van alles geprobeerd, maar uw computer reageert niet. PC Spoed Service helpt u graag. Al meer dan 10 jaar hebben wij zowel particulieren als bedrijven voorzien van diverse computeroplossingen. Of het nu om bekabeling, internet aansluiten of laptopreparatie gaat, bij ons in Amersfoort bent u aan het juiste adres! Heeft u geen tijd om naar onze servicebalie te komen? Geen probleem. Wij bieden u namelijk PC hulp aan huis vanuit ons pand in Amersfoort. 

» lees verder