033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

Ervaringen




Uw IP adres (141.101.105.23) wordt opgeslagen tegen misbruik.

a.oppedijk 05-10-2017 om 16:24
Eigenlijk had ik een ander bedrijf benaderd om hulp maar na een telefoontje met PC Spoedservice heb ik die afspraak afgezegd. Vriendelijk deskundig klant-servicegericht zonder ingewikkelde vragen . Klokslag 9 uur stond Thomas op de stoep omdat ik liever het probleem thuis wilde laten oplossen. Daadkrachtig zat hij na een minuut al achter de computer. Binnen een half uur had Thomas het probleem opgelost en kreeg ik goede tips. Factuur en betaling binnen een minuut. Wat wil je nog meer.
Henny 02-10-2017 om 20:55
goede service en snel. TOP!
Bas Bedrijfsdienst 02-09-2017 om 13:17
Super services je wordt snel geholpen
M van der Veer 14-08-2017 om 11:53
Heel tevreden! Hoewel een computerprobleem altijd te lang duurt heeft PC Spoed Service er alles aan gedaan om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Ik liet merken dat ik het inleveren van mijn computer nogal stressvol vond. Thomas en Yavuz reageerden daarop erg rustig en begripvol en ik werd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. De leenlaptop werkte goed en ik kreeg hulp om de leenlaptop gebruiksklaar te maken. Het probleem met mijn eigen laptop is verholpen en ik kreeg daarnaast een aantal adviezen (m.b.t. opslagruimte e.d.) waar ik zeker iets mee kan. Ik ben tevreden!
Ton Romme 24-07-2017 om 18:04
Nieuwe WR DVD geinstalleerd welke ik vanmiddag bij u gekocht heb maar helaas doet deze het ook niet. dus is er iets interns fout?
Kan ik morgen evenentueel langs komen met de computer en de DVD's
Yfon.NL 22-07-2017 om 09:42
Zeer snelle service
Patrick Haverkamp 30-05-2017 om 19:52
Zeer snel reageren vooral door Thomas top vent met veel kennis en zeer behulpzaam.
hajo 16-05-2017 om 09:53
voor mij de eerste keer dat ik voor een apk onderhouds beurt bij PC Spoedservice gkomen en ben tevreden over de service en belangrijk voor mij . Attente hulp van Thomas ! Ben zeer tevreden !
Amer-IT 24-04-2017 om 15:50
Super service snel en doeltreffend. Goed geholpen door Thomas goede vakkenis en goede sjarmes ;) hahhah
Autoradiohandel Nijkerk 03-03-2017 om 08:58
Ik had een accu besteld bij die bedrijf. 2 weken later had ik weer probleem met mijn laptob ze hebben mij zeer snel geholpen voor redelijke goedkope herstelling kort om ze zijn aanrader ga nergens heen meer. Zeker nog zaken doen in toekomst. Ga zo door Jongens
Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
H.P. Vos ik heb een zeer goede ervaring met PC Spoedservice.
Snelle service goede bekendheid met computersystemen zij komen afspraken correct na een aangename positieve verrassing na een debacle met een inmiddels gefailleerd computerbedrijf in Amersfoort.
PC hulp aan huis van PC Spoed Service in Amersfoort

Uw computer loopt vast of start zelfs niet meer op. U heeft van alles geprobeerd, maar uw computer reageert niet. PC Spoed Service helpt u graag. Al meer dan 10 jaar hebben wij zowel particulieren als bedrijven voorzien van diverse computeroplossingen. Of het nu om bekabeling, internet aansluiten of laptopreparatie gaat, bij ons in Amersfoort bent u aan het juiste adres! Heeft u geen tijd om naar onze servicebalie te komen? Geen probleem. Wij bieden u namelijk PC hulp aan huis vanuit ons pand in Amersfoort. 

» lees verder