033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

Ervaringen




Uw IP adres (54.227.186.112) wordt opgeslagen tegen misbruik.

Sander van Leeuwen 12-07-2016 om 10:09
Perfecte service kabel besteld en super snel en persoonlijk op de zaak bezorgd.
Top service!
Frederic 02-03-2016 om 13:37
Goede en adequate hulp gekregen van afstand werd mijn computer opgeschoond van ad ware en een aantal virussen. Wat mij betreft een aanrader!
E. H. Geldermans 02-03-2016 om 13:36
ik ben geweldig geholpenhet probleem bleef zich steeds voordoen ik denk wel rond de 15 keer maar de mensen bleven aardig en behulpzaam en gaven niet opuiteindelijk heb ik de tip gekregen om choogle chroom te gebruiken en het probleem is blijvend opgelost
R.Hoogewoonink 08-01-2016 om 16:09
Ben overgestapt van een eerdere reparateur naar PCSpoedService en het levert alleen maar tevredenheid op.
Henk Van Bossen 08-12-2015 om 10:03
Perfecte service! Voelde me op mijn gemak terwijl ze bezig waren met me defecte iPhone. Prima personeel zeker een aanrader in de toekomst kom zie je mij zeker terug
Klaas Kompaan 09-11-2015 om 16:31
Goede service en aardig personeel! Ik kom hier al ongeveer 4 jaar en ze hebben hier werkelijk overal verstand van van pc tot aan smartphone.

Laatst was mijn iphone kapot en ook deze hebben ze succesvol gereageerd.

Ik kom graag terug bij deze lui
Lies van Zanten 09-11-2015 om 16:18
Goede service. Tablet kapot en ze gaven gelijk aan dat het nog garantie was. Ze hebben dit goed opgelost.
Aanrader !!!
Kasper van Dommelen 12-10-2015 om 17:15
Snel eerlijk en goedkoop. Beter kan het bijna niet met deze heren.

Heel erg bedankt voor mijn lappie jongens!
Desiree van Leeuwen 13-07-2015 om 13:17
Iphone 5 van mijn dochter was stuk gegaan. Super snel verholpen en het toestel zag er weer gelikt uit.
Mirjam van Bakel 12-07-2015 om 20:23
Afgelopen zaterdag is mijn iphonescherm en achterkant vervangen. Binnen korte tijd zag hij er weer netjes uit. Daarna ook nog geholpen met het activeren en herstellen van de telefoon. Dit alles met de nodige uitleg en geduld. Deze mannen hebben er echt verstand van en geven goed advies. Kortom een fijn adresje waar ik weer naartoe ga als het nodig is.
Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
Jordi Zeer vriendelijk personeel dat de bedrijfsnaam eer aan doet. Prima en snelle service. Bedankt jongens. Top!
PC hulp aan huis van PC Spoed Service in Amersfoort

Uw computer loopt vast of start zelfs niet meer op. U heeft van alles geprobeerd, maar uw computer reageert niet. PC Spoed Service helpt u graag. Al meer dan 10 jaar hebben wij zowel particulieren als bedrijven voorzien van diverse computeroplossingen. Of het nu om bekabeling, internet aansluiten of laptopreparatie gaat, bij ons in Amersfoort bent u aan het juiste adres! Heeft u geen tijd om naar onze servicebalie te komen? Geen probleem. Wij bieden u namelijk PC hulp aan huis vanuit ons pand in Amersfoort. 

» lees verder