033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

Ervaringen




Uw IP adres (18.234.111.56) wordt opgeslagen tegen misbruik.

René van der Pas 28-10-2016 om 11:06
Laptop werd in één keer heel erg traag. De mannen van PC Spoedservice hebben mijn laptop geschoond en nieuwe harde schijf geplaatst. Dit tegen redelijke kosten. Laptopje kan nog jaren mee. Zeer snelle binnen 24 uurservice! Bedankt mannen van PC Spoedservice. Computer loopt weer als een trein!
Ilbay 07-10-2016 om 14:04
Een laptop aangeschaft bij dit bedrijf. Ready to use aangeleverd. Alles al geregistreerd op mijn naam aangezien ik niet zo geduldig ben hebben ze me geadviseerd om een ssd hardeschijf te nemen die sneller opstart ! Top service !
Henk Haagsma 14-09-2016 om 08:08
Alle personeelsleden hebben grote deskundigheid op een breed ict-terrein. Hun adviezen zijn betrouwbaar. Alle mogelijke problemen op mijn pc los ik met hen op via Team-Viewer.
Ze leveren uitstekende service!
Ronald 26-07-2016 om 09:17
Perfecte service goed advies en snelle afhandeling
Heeft ook de perfecte mail en software oplossingen voor ZZP-ers
Sander van Leeuwen 12-07-2016 om 10:09
Perfecte service kabel besteld en super snel en persoonlijk op de zaak bezorgd.
Top service!
Frederic 02-03-2016 om 13:37
Goede en adequate hulp gekregen van afstand werd mijn computer opgeschoond van ad ware en een aantal virussen. Wat mij betreft een aanrader!
E. H. Geldermans 02-03-2016 om 13:36
ik ben geweldig geholpenhet probleem bleef zich steeds voordoen ik denk wel rond de 15 keer maar de mensen bleven aardig en behulpzaam en gaven niet opuiteindelijk heb ik de tip gekregen om choogle chroom te gebruiken en het probleem is blijvend opgelost
R.Hoogewoonink 08-01-2016 om 16:09
Ben overgestapt van een eerdere reparateur naar PCSpoedService en het levert alleen maar tevredenheid op.
Henk Van Bossen 08-12-2015 om 10:03
Perfecte service! Voelde me op mijn gemak terwijl ze bezig waren met me defecte iPhone. Prima personeel zeker een aanrader in de toekomst kom zie je mij zeker terug
Klaas Kompaan 09-11-2015 om 16:31
Goede service en aardig personeel! Ik kom hier al ongeveer 4 jaar en ze hebben hier werkelijk overal verstand van van pc tot aan smartphone.

Laatst was mijn iphone kapot en ook deze hebben ze succesvol gereageerd.

Ik kom graag terug bij deze lui
Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
Albert Stiel Goed vriendelijk en snel geholpen!
PC hulp aan huis van PC Spoed Service in Amersfoort

Uw computer loopt vast of start zelfs niet meer op. U heeft van alles geprobeerd, maar uw computer reageert niet. PC Spoed Service helpt u graag. Al meer dan 10 jaar hebben wij zowel particulieren als bedrijven voorzien van diverse computeroplossingen. Of het nu om bekabeling, internet aansluiten of laptopreparatie gaat, bij ons in Amersfoort bent u aan het juiste adres! Heeft u geen tijd om naar onze servicebalie te komen? Geen probleem. Wij bieden u namelijk PC hulp aan huis vanuit ons pand in Amersfoort. 

» lees verder