033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

Ervaringen




Uw IP adres (54.227.186.112) wordt opgeslagen tegen misbruik.

Mildred 07-01-2017 om 09:55
Goede service behulpzaam en klantvriendelijk.
Aykul Administratiekantoor 19-12-2016 om 10:26
Supersnelle service tegen gunstige tarieven. Zeer vriendelijk personeel met veel kennis in huis. Echt een aanrader!
Kara 30-11-2016 om 12:33
Goede service en heel klantvriendelijk!
Assurantie- en Adviesburo Olaf Spek 26-11-2016 om 11:39
Team PC Spoedservice staat al jaren naar tevredenheid voor ons klaar mbt alle computergerelateerde vragen. Zeer tevreden over hun klantvriendelijke werkwijze. Service zit in de genen van dit bedrijf. Ik raad ze een ieder aan!
Totaal Beveiligingen B.V. 15-11-2016 om 11:20
Altijd zeer nette service en een goede communicatie. Aanrader dus.
Wiel 02-11-2016 om 14:25
PC kapot. Zeer snelle analyse oplossing en opnieuw gereed. Binnen 24 uur weer volledig operationeel met redelijke kosten. Inderdaad zeer deskundige vriendelijke meedenkende mensen bij "PC Spoedservice".
René van der Pas 28-10-2016 om 11:06
Laptop werd in één keer heel erg traag. De mannen van PC Spoedservice hebben mijn laptop geschoond en nieuwe harde schijf geplaatst. Dit tegen redelijke kosten. Laptopje kan nog jaren mee. Zeer snelle binnen 24 uurservice! Bedankt mannen van PC Spoedservice. Computer loopt weer als een trein!
Ilbay 07-10-2016 om 14:04
Een laptop aangeschaft bij dit bedrijf. Ready to use aangeleverd. Alles al geregistreerd op mijn naam aangezien ik niet zo geduldig ben hebben ze me geadviseerd om een ssd hardeschijf te nemen die sneller opstart ! Top service !
Henk Haagsma 14-09-2016 om 08:08
Alle personeelsleden hebben grote deskundigheid op een breed ict-terrein. Hun adviezen zijn betrouwbaar. Alle mogelijke problemen op mijn pc los ik met hen op via Team-Viewer.
Ze leveren uitstekende service!
Ronald 26-07-2016 om 09:17
Perfecte service goed advies en snelle afhandeling
Heeft ook de perfecte mail en software oplossingen voor ZZP-ers
Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
Henny goede service en snel. TOP!
PC hulp aan huis van PC Spoed Service in Amersfoort

Uw computer loopt vast of start zelfs niet meer op. U heeft van alles geprobeerd, maar uw computer reageert niet. PC Spoed Service helpt u graag. Al meer dan 10 jaar hebben wij zowel particulieren als bedrijven voorzien van diverse computeroplossingen. Of het nu om bekabeling, internet aansluiten of laptopreparatie gaat, bij ons in Amersfoort bent u aan het juiste adres! Heeft u geen tijd om naar onze servicebalie te komen? Geen probleem. Wij bieden u namelijk PC hulp aan huis vanuit ons pand in Amersfoort. 

» lees verder