033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

Ervaringen




Uw IP adres (3.94.196.192) wordt opgeslagen tegen misbruik.

Patrick Haverkamp 30-05-2017 om 19:52
Zeer snel reageren vooral door Thomas top vent met veel kennis en zeer behulpzaam.
hajo 16-05-2017 om 09:53
voor mij de eerste keer dat ik voor een apk onderhouds beurt bij PC Spoedservice gkomen en ben tevreden over de service en belangrijk voor mij . Attente hulp van Thomas ! Ben zeer tevreden !
Amer-IT 24-04-2017 om 15:50
Super service snel en doeltreffend. Goed geholpen door Thomas goede vakkenis en goede sjarmes ;) hahhah
Autoradiohandel Nijkerk 03-03-2017 om 08:58
Ik had een accu besteld bij die bedrijf. 2 weken later had ik weer probleem met mijn laptob ze hebben mij zeer snel geholpen voor redelijke goedkope herstelling kort om ze zijn aanrader ga nergens heen meer. Zeker nog zaken doen in toekomst. Ga zo door Jongens
Zuiver Zorg 15-02-2017 om 11:31
Top Service.!! Snel geholpen. Deskundig advies vriendelijke medewerkers!! Dankje wel jongens!!
Jordi 14-02-2017 om 18:02
Zeer vriendelijk personeel dat de bedrijfsnaam eer aan doet. Prima en snelle service. Bedankt jongens. Top!
Mildred 07-01-2017 om 09:55
Goede service behulpzaam en klantvriendelijk.
Aykul Administratiekantoor 19-12-2016 om 10:26
Supersnelle service tegen gunstige tarieven. Zeer vriendelijk personeel met veel kennis in huis. Echt een aanrader!
Kara 30-11-2016 om 12:33
Goede service en heel klantvriendelijk!
Assurantie- en Adviesburo Olaf Spek 26-11-2016 om 11:39
Team PC Spoedservice staat al jaren naar tevredenheid voor ons klaar mbt alle computergerelateerde vragen. Zeer tevreden over hun klantvriendelijke werkwijze. Service zit in de genen van dit bedrijf. Ik raad ze een ieder aan!
Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
Ester wij kennen de mannen van PC Spoed al jaren. en al jaren lossen zij elk probleem naar tevredenheid op. Aan iedereen aan te bevelen. ze kunnen je op afstand helpen maar ze komen ook aan huis. ook kochten wij al vaker een nieuwe computer via hen. Doen ze gelijk alle installatie en sluiten het aan op…
PC hulp aan huis van PC Spoed Service in Amersfoort

Uw computer loopt vast of start zelfs niet meer op. U heeft van alles geprobeerd, maar uw computer reageert niet. PC Spoed Service helpt u graag. Al meer dan 10 jaar hebben wij zowel particulieren als bedrijven voorzien van diverse computeroplossingen. Of het nu om bekabeling, internet aansluiten of laptopreparatie gaat, bij ons in Amersfoort bent u aan het juiste adres! Heeft u geen tijd om naar onze servicebalie te komen? Geen probleem. Wij bieden u namelijk PC hulp aan huis vanuit ons pand in Amersfoort. 

» lees verder