033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

Ervaringen




Uw IP adres (3.80.223.123) wordt opgeslagen tegen misbruik.

Kadir 25-05-2019 om 13:26
Het zijn toppers die altijd klaar staan om te helpen
A.Tukkers 13-03-2019 om 12:12
Goede professionele service bij het oplossen van een virusinfectie. Prettig geholpen.
Ton
Kuddusi Durusoy 03-01-2019 om 10:13
Al jaren zowel particulier als zakelijk een tevreden klant bij PC Spoed Service. Snel en deskundig hulp !
Mehmet 30-12-2018 om 21:32
Beste
Zoals gewoonlijk snel en goed geholpen.
Klasse Prima service zowel thuis als op afstand.
.
Groetjes
Mehmet van www.sleutel24.nl
John van dort 21-12-2018 om 17:49
Goede medewerkers en een heel goed bedrijf waar je goed terecht kan
Yolsnda 10-12-2018 om 20:02
Ik ben super blij. Vooral hoe ze jou helpen met ideen. Dat was de gene die mij hun had aanbevolen ook. Blij.
Wiel 25-10-2018 om 17:11
Wederom snel en deskundig geholpen. Kortom gewoon een toppertje met snelle deskundige klantvriendelijke hulp en dienstverlening.
Frieda Koers - Scootfactory 19-04-2018 om 11:01
kennis gemaakt met dit bedrijf in 2015
Vandaag de "gecrashte" IMAC opgehaald.
Alles werkt weer na behoren heel erg bedankt voor jullie snelle service.
Maartje 24-03-2018 om 05:55
Altijd snelle en deskundige hulp. Wat erg prettig is als je je pc eigenlijk niet kunt missen.
Betrouwbare mensen die je eventueel ook vrijblijvend advies geven.
hans 08-03-2018 om 10:15
No nonsens bedrijf met vriendelijke klantgerichte mensen.
Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
Theo van de Pol Wij zijn al vanaf het begin klant bij PC Spoedservice. Iedere keer weer zijn zij in staat om op een prima wijze onze " problemen " op te lossen. Je krijgt een heldere duidelijke uitleg wat er aan gedaan is met de juiste eerlijke adviezen. Ook voor de aankoop van een " gebruikte " laptop een…
PC hulp aan huis van PC Spoed Service in Amersfoort

Uw computer loopt vast of start zelfs niet meer op. U heeft van alles geprobeerd, maar uw computer reageert niet. PC Spoed Service helpt u graag. Al meer dan 10 jaar hebben wij zowel particulieren als bedrijven voorzien van diverse computeroplossingen. Of het nu om bekabeling, internet aansluiten of laptopreparatie gaat, bij ons in Amersfoort bent u aan het juiste adres! Heeft u geen tijd om naar onze servicebalie te komen? Geen probleem. Wij bieden u namelijk PC hulp aan huis vanuit ons pand in Amersfoort. 

» lees verder