033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

Ervaringen




Uw IP adres (54.227.186.112) wordt opgeslagen tegen misbruik.

Theo van de Pol 18-01-2018 om 13:22
Wij zijn al vanaf het begin klant bij PC Spoedservice. Iedere keer weer zijn zij in staat om op een prima wijze onze " problemen " op te lossen. Je krijgt een heldere duidelijke uitleg wat er aan gedaan is met de juiste eerlijke adviezen. Ook voor de aankoop van een " gebruikte " laptop een uitstekend adres. Kortom een jong bedrijf met een uitstekende " ouderwetse " service. Daarnaast ook nog vriendelijke en sympathieke mensen !
Hans 10-01-2018 om 14:21
Mijn pc is naar tevredenheid gerepareerd. Fijn bedrijf als ik plotseling problemen krijg met mijn pc. Ik ben dan zo afhankelijk. Deze vakmensen heb ik dan zo nodig. Ze zijn makkelijk te bereiken. Goede service
goed advies vriendelijk en vertrouwd. Niets meer aan toe te voegen. Bedankt ga zo door!
Ester 15-12-2017 om 08:06
wij kennen de mannen van PC Spoed al jaren. en al jaren lossen zij elk probleem naar tevredenheid op. Aan iedereen aan te bevelen. ze kunnen je op afstand helpen maar ze komen ook aan huis. ook kochten wij al vaker een nieuwe computer via hen. Doen ze gelijk alle installatie en sluiten het aan op je thuisnet; kun je gelijk weer aan het werk. ook regelen zij de beveiliging van onze computers en internet. echte toppers!!
Erturk 08-12-2017 om 20:54
goed advies en klant vriendelijk
ik ben wel tevreden
Bedankt jonges
saad kaayeb 01-12-2017 om 09:56
goed advies en klant vriendelijk
ik ben wel tevreden
Albert Stiel 01-12-2017 om 09:03
Goed vriendelijk en snel geholpen!
tineke 30-10-2017 om 21:11
Super en zeer vriendelijk
Gert 12-10-2017 om 10:49
Goede en snelle service. Snelle raparatie was voor ons van belang. En dat hebben ze gedaan! Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang en de kosten. Aanrader!!
a.oppedijk 05-10-2017 om 16:24
Eigenlijk had ik een ander bedrijf benaderd om hulp maar na een telefoontje met PC Spoedservice heb ik die afspraak afgezegd. Vriendelijk deskundig klant-servicegericht zonder ingewikkelde vragen . Klokslag 9 uur stond Thomas op de stoep omdat ik liever het probleem thuis wilde laten oplossen. Daadkrachtig zat hij na een minuut al achter de computer. Binnen een half uur had Thomas het probleem opgelost en kreeg ik goede tips. Factuur en betaling binnen een minuut. Wat wil je nog meer.
Henny 02-10-2017 om 20:55
goede service en snel. TOP!
Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
H.P. Vos ik heb een zeer goede ervaring met PC Spoedservice.
Snelle service goede bekendheid met computersystemen zij komen afspraken correct na een aangename positieve verrassing na een debacle met een inmiddels gefailleerd computerbedrijf in Amersfoort.
PC hulp aan huis van PC Spoed Service in Amersfoort

Uw computer loopt vast of start zelfs niet meer op. U heeft van alles geprobeerd, maar uw computer reageert niet. PC Spoed Service helpt u graag. Al meer dan 10 jaar hebben wij zowel particulieren als bedrijven voorzien van diverse computeroplossingen. Of het nu om bekabeling, internet aansluiten of laptopreparatie gaat, bij ons in Amersfoort bent u aan het juiste adres! Heeft u geen tijd om naar onze servicebalie te komen? Geen probleem. Wij bieden u namelijk PC hulp aan huis vanuit ons pand in Amersfoort. 

» lees verder