033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

Ervaringen




Uw IP adres (141.101.77.79) wordt opgeslagen tegen misbruik.

lammina 24-01-2020 om 19:16
ik ben weer goed geholpen
Henk Haagsma 04-10-2019 om 13:38
Ook nu weer ben ik uitstekend geholpen door Thomas bij het installeren van een soundbar. PC Spoedservice is van alle markten thuis. Dank!
Henk van den Berg 12-09-2019 om 17:06
Ik ben buitengewoon goed geholpen door Thomas! Uiteindelijk heb ik mijn oude PC
bij jullie aan de Xenon weg ingeruild voor een nieuwe van het merk LENOVO. Ook daarin heeft Thomas zich volledig ingespand om met deze PC aan het werk te kunnen gaan. Als u dit bericht leest kunt u zich voorstellen dat de nieuwe PC goed werk verricht. Hartelijk dank daarvoor en een grote pluim voor Thomas! Prima service van uw Firma en medewerkers.
Jan Jonkers 17-08-2019 om 09:47
Prima service. Snelle service. Prettige behandeling. TOP!
Henk Haagsma 15-08-2019 om 12:58
Uitsluitend goede ervaringen in de meer dan 10 jaar dat ik vaste klant ben.
Ze zijn expert op hardwae- software gebiedvan PC's smartphones laptops etc.
Een aanrader!
Ewout van der Weij 06-08-2019 om 12:16
PC spoedservice (Timur en Thomas) denken mee en vooruit met de ict vragen van een zelfstandig ondernemer en privéklant.
Al 16 jaar de beste service denkbaar!
Wiel 28-05-2019 om 17:12
i Pad probleem snel en vakkundig opgelost.
Grote klasse. Alleen maar zeer positieve ervaringen. Toppertje in advies en dienstverlening.
Kadir 25-05-2019 om 13:26
Het zijn toppers die altijd klaar staan om te helpen
A.Tukkers 13-03-2019 om 12:12
Goede professionele service bij het oplossen van een virusinfectie. Prettig geholpen.
Ton
Kuddusi Durusoy 03-01-2019 om 10:13
Al jaren zowel particulier als zakelijk een tevreden klant bij PC Spoed Service. Snel en deskundig hulp !
Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
Autoradiohandel Nijkerk Ik had een accu besteld bij die bedrijf. 2 weken later had ik weer probleem met mijn laptob ze hebben mij zeer snel geholpen voor redelijke goedkope herstelling kort om ze zijn aanrader ga nergens heen meer. Zeker nog zaken doen in toekomst. Ga zo door Jongens
PC hulp aan huis van PC Spoed Service in Amersfoort

Uw computer loopt vast of start zelfs niet meer op. U heeft van alles geprobeerd, maar uw computer reageert niet. PC Spoed Service helpt u graag. Al meer dan 10 jaar hebben wij zowel particulieren als bedrijven voorzien van diverse computeroplossingen. Of het nu om bekabeling, internet aansluiten of laptopreparatie gaat, bij ons in Amersfoort bent u aan het juiste adres! Heeft u geen tijd om naar onze servicebalie te komen? Geen probleem. Wij bieden u namelijk PC hulp aan huis vanuit ons pand in Amersfoort. 

» lees verder