033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

Ervaringen




Uw IP adres (54.161.77.30) wordt opgeslagen tegen misbruik.

Ester 15-12-2017 om 08:06
wij kennen de mannen van PC Spoed al jaren. en al jaren lossen zij elk probleem naar tevredenheid op. Aan iedereen aan te bevelen. ze kunnen je op afstand helpen maar ze komen ook aan huis. ook kochten wij al vaker een nieuwe computer via hen. Doen ze gelijk alle installatie en sluiten het aan op je thuisnet; kun je gelijk weer aan het werk. ook regelen zij de beveiliging van onze computers en internet. echte toppers!!
Erturk 08-12-2017 om 20:54
goed advies en klant vriendelijk
ik ben wel tevreden
Bedankt jonges
saad kaayeb 01-12-2017 om 09:56
goed advies en klant vriendelijk
ik ben wel tevreden
Albert Stiel 01-12-2017 om 09:03
Goed vriendelijk en snel geholpen!
tineke 30-10-2017 om 21:11
Super en zeer vriendelijk
Gert 12-10-2017 om 10:49
Goede en snelle service. Snelle raparatie was voor ons van belang. En dat hebben ze gedaan! Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang en de kosten. Aanrader!!
a.oppedijk 05-10-2017 om 16:24
Eigenlijk had ik een ander bedrijf benaderd om hulp maar na een telefoontje met PC Spoedservice heb ik die afspraak afgezegd. Vriendelijk deskundig klant-servicegericht zonder ingewikkelde vragen . Klokslag 9 uur stond Thomas op de stoep omdat ik liever het probleem thuis wilde laten oplossen. Daadkrachtig zat hij na een minuut al achter de computer. Binnen een half uur had Thomas het probleem opgelost en kreeg ik goede tips. Factuur en betaling binnen een minuut. Wat wil je nog meer.
Henny 02-10-2017 om 20:55
goede service en snel. TOP!
Bas Bedrijfsdienst 02-09-2017 om 13:17
Super services je wordt snel geholpen
M van der Veer 14-08-2017 om 11:53
Heel tevreden! Hoewel een computerprobleem altijd te lang duurt heeft PC Spoed Service er alles aan gedaan om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Ik liet merken dat ik het inleveren van mijn computer nogal stressvol vond. Thomas en Yavuz reageerden daarop erg rustig en begripvol en ik werd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. De leenlaptop werkte goed en ik kreeg hulp om de leenlaptop gebruiksklaar te maken. Het probleem met mijn eigen laptop is verholpen en ik kreeg daarnaast een aantal adviezen (m.b.t. opslagruimte e.d.) waar ik zeker iets mee kan. Ik ben tevreden!
Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
Maartje Altijd snelle en deskundige hulp. Wat erg prettig is als je je pc eigenlijk niet kunt missen.
Betrouwbare mensen die je eventueel ook vrijblijvend advies geven.
PC hulp aan huis van PC Spoed Service in Amersfoort

Uw computer loopt vast of start zelfs niet meer op. U heeft van alles geprobeerd, maar uw computer reageert niet. PC Spoed Service helpt u graag. Al meer dan 10 jaar hebben wij zowel particulieren als bedrijven voorzien van diverse computeroplossingen. Of het nu om bekabeling, internet aansluiten of laptopreparatie gaat, bij ons in Amersfoort bent u aan het juiste adres! Heeft u geen tijd om naar onze servicebalie te komen? Geen probleem. Wij bieden u namelijk PC hulp aan huis vanuit ons pand in Amersfoort. 

» lees verder