033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

Over ons

PC Spoed Service bestaat uit een jong en actief team en is sinds zaterdag 1 januari 2005 actief met computerhulp vanuit huis en is sinds maart 2009 uitgegroeid naar een servicebalie in Amersfoort met meerdere mensen in dienst. Sinds die tijd hebben wij al vele klanten verlost van hun computerproblemen en wij kijken er naar uit om ook uw computerproblemen op te lossen.
 


Vacatures
Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures beschikbaar!

Stage
Wilt u stage lopen bij PC Spoed Service? U mag altijd uw CV doormailen naar [email protected].
Indien er plek is ontvangt u van ons een reactie.

Solliciteren per post?
PC Spoed Service
Afdeling - Stage
Xenonweg 13
3812SZ Amersfoort


Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op

 
Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
Ilbay Een laptop aangeschaft bij dit bedrijf. Ready to use aangeleverd. Alles al geregistreerd op mijn naam aangezien ik niet zo geduldig ben hebben ze me geadviseerd om een ssd hardeschijf te nemen die sneller opstart ! Top service !
PC hulp aan huis van PC Spoed Service in Amersfoort

Uw computer loopt vast of start zelfs niet meer op. U heeft van alles geprobeerd, maar uw computer reageert niet. PC Spoed Service helpt u graag. Al meer dan 10 jaar hebben wij zowel particulieren als bedrijven voorzien van diverse computeroplossingen. Of het nu om bekabeling, internet aansluiten of laptopreparatie gaat, bij ons in Amersfoort bent u aan het juiste adres! Heeft u geen tijd om naar onze servicebalie te komen? Geen probleem. Wij bieden u namelijk PC hulp aan huis vanuit ons pand in Amersfoort. 

» lees verder