033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

Over ons

PC Spoed Service bestaat uit een jong en actief team en is sinds zaterdag 1 januari 2005 actief met computerhulp vanuit huis en is sinds maart 2009 uitgegroeid naar een servicebalie in Amersfoort met meerdere mensen in dienst. Sinds die tijd hebben wij al vele klanten verlost van hun computerproblemen en wij kijken er naar uit om ook uw computerproblemen op te lossen.
 


Vacature
Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures beschikbaar!

Stage
Wilt u stage lopen bij PC Spoed Service? U mag altijd uw CV doormailen naar info@pcspoedservice.nl.

Solliciteren per post?
PC Spoed Service
Afdeling - Stage
Xenonweg 13
3812SZ Amersfoort


*Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Tel: 033 475 82 02

 
Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
Nico van der Zee Van de week glipte mijn iPad uit mijn handen: scherm kapot... Ik kon 'm eigenlijk niet missen dus haast was geboden. PCspoedservice kwam haar belofte het apparaat snel te repareren volledig na en in minder dan geen tijd was ik weer online. En de prijs was nog scherp ook. Super jongens bedankt!
Over PC Spoed Service

PC Spoed Service bestaat uit een jong en actief team en is sinds zaterdag 1 januari 2005 actief met computerhulp vanuit huis en is sinds maart 2009 uitgegroeid naar een servicebalie in Amersfoort met meerdere mensen in dienst.
Sinds die tijd hebben wij al vele klanten verlost van hun computerproblemen en wij kijken er naar uit om ook uw computerproblemen op te lossen.

Graag tot ziens!

» lees verder