033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

Managed VOIP

 

Telefonie is een belangrijk en een snel veranderend onderdeel van bedrijfscommunicatie. Hierop kunt u binnen uw bedrijf besparen. Met VoIP hebben wij voor u een oplossing. Deze manier van telefonie gaat niet meer ouderwets over de telefoonkabel maar via het snelle en betrouwbare internet. Op deze manier heeft u één infrastructuur voor spraak en data. De voordelen van VoIP zijn o.a. minder bekabeling, lagere kosten en veel hogere kwaliteit van het signaal. Verder is het fouttolerant waardoor u nooit een oproep hoeft te missen. 

 
Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
a.oppedijk Eigenlijk had ik een ander bedrijf benaderd om hulp maar na een telefoontje met PC Spoedservice heb ik die afspraak afgezegd. Vriendelijk deskundig klant-servicegericht zonder ingewikkelde vragen . Klokslag 9 uur stond Thomas op de stoep omdat ik liever het probleem thuis wilde laten oplossen.…
PC hulp aan huis van PC Spoed Service in Amersfoort

Uw computer loopt vast of start zelfs niet meer op. U heeft van alles geprobeerd, maar uw computer reageert niet. PC Spoed Service helpt u graag. Al meer dan 10 jaar hebben wij zowel particulieren als bedrijven voorzien van diverse computeroplossingen. Of het nu om bekabeling, internet aansluiten of laptopreparatie gaat, bij ons in Amersfoort bent u aan het juiste adres! Heeft u geen tijd om naar onze servicebalie te komen? Geen probleem. Wij bieden u namelijk PC hulp aan huis vanuit ons pand in Amersfoort. 

» lees verder