033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

Internet aansluiten

 

U kunt het wel, een trage internetverbinding. Tegenwoordig is internet niet meer weg te denken uit het leven en mede door onze uitstekend opgeleide monteurs is het mogelijk om bij u thuis of op kantoor internet  aan te sluiten. Zij komen bij u langs en adviseren over de verschillende mogelijkheden en kosten. Wij zijn in staat kabels te leggen door de muur, op het plafond en onder de vloer. Op deze manier kunt u zelf de keuze maken waarnaar onze monteurs aan de slag gaan om voor uw wens de infrastructuur aan te leggen.  Zo is er altijd een oplossing en kunt u genieten van de optimale internetsnelheid. 

 
Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
Mirjam van Bakel Afgelopen zaterdag is mijn iphonescherm en achterkant vervangen. Binnen korte tijd zag hij er weer netjes uit. Daarna ook nog geholpen met het activeren en herstellen van de telefoon. Dit alles met de nodige uitleg en geduld. Deze mannen hebben er echt verstand van en geven goed advies. Kortom een…
PC hulp aan huis van PC Spoed Service in Amersfoort

Uw computer loopt vast of start zelfs niet meer op. U heeft van alles geprobeerd, maar uw computer reageert niet. PC Spoed Service helpt u graag. Al meer dan 10 jaar hebben wij zowel particulieren als bedrijven voorzien van diverse computeroplossingen. Of het nu om bekabeling, internet aansluiten of laptopreparatie gaat, bij ons in Amersfoort bent u aan het juiste adres! Heeft u geen tijd om naar onze servicebalie te komen? Geen probleem. Wij bieden u namelijk PC hulp aan huis vanuit ons pand in Amersfoort. 

» lees verder