033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

Internet aansluiten

U kunt het wel, een trage internetverbinding. Tegenwoordig is internet niet meer weg te denken uit het leven en mede door onze uitstekend opgeleide monteurs is het mogelijk om bij u thuis of op kantoor internet  aan te sluiten. Zij komen bij u langs en adviseren over de verschillende mogelijkheden en kosten. Wij zijn in staat kabels te leggen door de muur, op het plafond en onder de vloer. Op deze manier kunt u zelf de keuze maken waarnaar onze monteurs aan de slag gaan om voor uw wens de infrastructuur aan te leggen.  Zo is er altijd een oplossing en kunt u genieten van de optimale internetsnelheid. 

 
Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
Ester wij kennen de mannen van PC Spoed al jaren. en al jaren lossen zij elk probleem naar tevredenheid op. Aan iedereen aan te bevelen. ze kunnen je op afstand helpen maar ze komen ook aan huis. ook kochten wij al vaker een nieuwe computer via hen. Doen ze gelijk alle installatie en sluiten het aan op…
PC hulp aan huis van PC Spoed Service in Amersfoort

Uw computer loopt vast of start zelfs niet meer op. U heeft van alles geprobeerd, maar uw computer reageert niet. PC Spoed Service helpt u graag. Al meer dan 10 jaar hebben wij zowel particulieren als bedrijven voorzien van diverse computeroplossingen. Of het nu om bekabeling, internet aansluiten of laptopreparatie gaat, bij ons in Amersfoort bent u aan het juiste adres! Heeft u geen tijd om naar onze servicebalie te komen? Geen probleem. Wij bieden u namelijk PC hulp aan huis vanuit ons pand in Amersfoort. 

» lees verder