033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

Bekabeling

Heeft uw TV, telefoon of computer niet genoeg bereik voor een optimale ervaring? Onze monteurs zijn bereid om kabels te leggen door het hele huis/pand, door de muur, op het plafond of onder de vloer!
Ons bedrijf heeft alleen de beste monteurs om uw problemen op te lossen, we zijn altijd bereid om elk probleem aan te pakken. Dus als uw internetbereik niet optimaal is zorgen onze monteurs ervoor dat er een internetkabel word aangelegd zodat u kunt genieten van een optimale internetsnelheid.

De volgende diensten kunnen wij aan u leveren:

  • Internetbekabeling van punt A tot B
    - Cat5(e), Cat6 kabels
  • TV-bekabeling van punt A tot B
    - COAX kabels
  • Telefoonkabels van punt A tot B
    - Telefoonkabels (RJ11)

Staat uw probleem hier niet bij? Neem dan contact met ons op!

 
Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
Nico van der Zee Van de week glipte mijn iPad uit mijn handen: scherm kapot... Ik kon 'm eigenlijk niet missen dus haast was geboden. PCspoedservice kwam haar belofte het apparaat snel te repareren volledig na en in minder dan geen tijd was ik weer online. En de prijs was nog scherp ook. Super jongens bedankt!
Over PC Spoed Service

PC Spoed Service bestaat uit een jong en actief team en is sinds zaterdag 1 januari 2005 actief met computerhulp vanuit huis en is sinds maart 2009 uitgegroeid naar een servicebalie in Amersfoort met meerdere mensen in dienst.
Sinds die tijd hebben wij al vele klanten verlost van hun computerproblemen en wij kijken er naar uit om ook uw computerproblemen op te lossen.

Graag tot ziens!

» lees verder