033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

Bekabeling

Heeft uw TV, telefoon of computer niet genoeg bereik voor een optimale ervaring? Onze monteurs zijn bereid om kabels te leggen door het hele huis/pand, door de muur, op het plafond of onder de vloer!
Ons bedrijf heeft alleen de beste monteurs om uw problemen op te lossen, we zijn altijd bereid om elk probleem aan te pakken. Dus als uw internetbereik niet optimaal is zorgen onze monteurs ervoor dat er een internetkabel word aangelegd zodat u kunt genieten van een optimale internetsnelheid.

De volgende diensten kunnen wij aan u leveren:

  • Internetbekabeling van punt A tot B
    - Cat5(e), Cat6 kabels
  • TV-bekabeling van punt A tot B
    - COAX kabels
  • Telefoonkabels van punt A tot B
    - Telefoonkabels (RJ11)

Staat uw probleem hier niet bij? Neem dan contact met ons op!

 
Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
Mirjam van Bakel Afgelopen zaterdag is mijn iphonescherm en achterkant vervangen. Binnen korte tijd zag hij er weer netjes uit. Daarna ook nog geholpen met het activeren en herstellen van de telefoon. Dit alles met de nodige uitleg en geduld. Deze mannen hebben er echt verstand van en geven goed advies. Kortom een…
PC hulp aan huis van PC Spoed Service in Amersfoort

Uw computer loopt vast of start zelfs niet meer op. U heeft van alles geprobeerd, maar uw computer reageert niet. PC Spoed Service helpt u graag. Al meer dan 10 jaar hebben wij zowel particulieren als bedrijven voorzien van diverse computeroplossingen. Of het nu om bekabeling, internet aansluiten of laptopreparatie gaat, bij ons in Amersfoort bent u aan het juiste adres! Heeft u geen tijd om naar onze servicebalie te komen? Geen probleem. Wij bieden u namelijk PC hulp aan huis vanuit ons pand in Amersfoort. 

» lees verder