033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

Heeft u problemen met uw computer/laptop of een ander gerelateerd apparaat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met hulp op afstand kunnen wij vaak uw probleem al oplossen. Hiervoor kunt u op de volgende link drukken om geholpen te worden. Vervolgens belt u ons om de codes die u heeft verkregen na het downloaden van onderstaand bestand door te geven. Lukt het toch niet om op afstand uw probleem op te lossen? Geen probleem, wij komen ook aan huis/kantoor of waar u ook bent.
 

(Windows/MacOS) >> Download deze tool om op afstand hulp te krijgen

Gegevens van onze servicebalie:

PC Spoed Service
Xenonweg 13
3812SZ Amersfoort
Tel: 033 475 82 02

Openingstijden:
Maandag tot vrijdag: 09:00 / 17:30
Zaterdag: 09:00 / 13:30

Wilt u liever op een ander tijdstip geholpen worden? Dat is uiteraard geen probleem, neem dan gerust contact op met een van onze specialisten via bovenstaand telefoonnummer.
 
Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
Albert Stiel Goed vriendelijk en snel geholpen!
PC hulp aan huis van PC Spoed Service in Amersfoort

Uw computer loopt vast of start zelfs niet meer op. U heeft van alles geprobeerd, maar uw computer reageert niet. PC Spoed Service helpt u graag. Al meer dan 10 jaar hebben wij zowel particulieren als bedrijven voorzien van diverse computeroplossingen. Of het nu om bekabeling, internet aansluiten of laptopreparatie gaat, bij ons in Amersfoort bent u aan het juiste adres! Heeft u geen tijd om naar onze servicebalie te komen? Geen probleem. Wij bieden u namelijk PC hulp aan huis vanuit ons pand in Amersfoort. 

» lees verder