033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

Heeft u problemen met uw computer/laptop of een ander gerelateerd apparaat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met hulp op afstand kunnen wij vaak uw probleem al oplossen. Hiervoor kunt u op de volgende link drukken om geholpen te worden. Vervolgens belt u ons om de codes die u heeft verkregen na het downloaden van onderstaand bestand door te geven. Lukt het toch niet om op afstand uw probleem op te lossen? Geen probleem, wij komen ook aan huis/kantoor of waar u ook bent.
 

(Windows/MacOS) >> Download deze tool om op afstand hulp te krijgen

Gegevens van onze servicebalie:

PC Spoed Service
Xenonweg 13
3812SZ Amersfoort
Tel: 033 475 82 02

Openingstijden:
Maandag tot vrijdag: 09:00 / 17:30
Zaterdag: 09:00 / 13:30

Wilt u liever op een ander tijdstip geholpen worden? Dat is uiteraard geen probleem, neem dan gerust contact op met een van onze specialisten via bovenstaand telefoonnummer.
 
Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
Jachthuis Super service doen hun naam eer aan! Vergeet al die ingewikkelde bedrijven met eindeloze keuzemenu's die niet doen wat je vraagt. PC Spoed service bellen is toereikend!
PC hulp aan huis van PC Spoed Service in Amersfoort

Uw computer loopt vast of start zelfs niet meer op. U heeft van alles geprobeerd, maar uw computer reageert niet. PC Spoed Service helpt u graag. Al meer dan 10 jaar hebben wij zowel particulieren als bedrijven voorzien van diverse computeroplossingen. Of het nu om bekabeling, internet aansluiten of laptopreparatie gaat, bij ons in Amersfoort bent u aan het juiste adres! Heeft u geen tijd om naar onze servicebalie te komen? Geen probleem. Wij bieden u namelijk PC hulp aan huis vanuit ons pand in Amersfoort. 

» lees verder