033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

Internet problemen Amersfoort

Voor al uw internet problemen in uw woning of bedrijf te Amersfoort, schakelt u PC Spoed Service in. In de afgelopen jaren hebben we al veel klanten verlost van hun computerproblemen vanuit onze service balie in Amersfoort. Gaat het om een simpel of complex probleem? Het maakt niet uit! Wij zijn er voor u.

Al uw internet problemen nabij Amersfoort binnen no time opgelost

Bevindt u zich in Amersfoort of een andere stad in Nederland en heeft u last van internet problemen? Schakel onze expertise in. Of het nu gaat om bekabeling, internet aansluiten of reparatie. U bent bij ons verzekerd van kwaliteit en nauwkeurigheid. Graag lichten wij onze diensten voor u uit:

  • Bekabeling: onze monteurs kunnen kabels door het hele pand leggen. Door muren, plafond of onder de vloer, niets is te moeilijk.
  • Internet aansluiten: optimale internetsnelheid dankzij de oplossingen van PC Spoed Service.
  • Reparatie: gaat uw computer niet meer aan of loopt deze vast? Geen paniek!

Naast dat wij uw internet problemen oplossen in uw pand te Amersfoort, kunt u ons ook inschakelen voor smartphone, tablet en laptop reparatie. Wanneer u niet in de omgeving van Amersfoort woont, kunnen wij uw internet problemen op afstand oplossen. U installeert Teamviewer op uw computer en ontvangt een code. Door middel van deze code geeft u ons toestemming om het probleem vanaf ons kantoor op te lossen. Heeft u vragen? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 033-4758202.

Neem direct contact op!

Velden met * zijn verplicht

  • Snelle oplossingen
  • Professioneel advies
  • No cure, no pay

Andere bezoekers bekeken:

Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
Desiree van Leeuwen Iphone 5 van mijn dochter was stuk gegaan. Super snel verholpen en het toestel zag er weer gelikt uit.
PC hulp aan huis van PC Spoed Service in Amersfoort

Uw computer loopt vast of start zelfs niet meer op. U heeft van alles geprobeerd, maar uw computer reageert niet. PC Spoed Service helpt u graag. Al meer dan 10 jaar hebben wij zowel particulieren als bedrijven voorzien van diverse computeroplossingen. Of het nu om bekabeling, internet aansluiten of laptopreparatie gaat, bij ons in Amersfoort bent u aan het juiste adres! Heeft u geen tijd om naar onze servicebalie te komen? Geen probleem. Wij bieden u namelijk PC hulp aan huis vanuit ons pand in Amersfoort. 

» lees verder