033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

Computerhulp Soest

U zoekt computerhulp in de omgeving van Soest, Bilthoven en Baarn? Schakel dan PC Spoed Service in. Onze naam zegt het al, wij zorgen ervoor dat uw computer het weer als vanouds doet. Gaat het om bekabeling, internet aansluiten of reparatie? Wij zijn er voor u!

Computerhulp op afstand nabij Soest, Bilthoven en Baarn

Of u nu woont in Baarn, Soest of Bilthoven, dankzij onze computerhulp op afstand kunnen wij u te allen tijde van dienst zijn. U geeft ons de code van het programma Teamviewer en op die manier kunnen wij vanaf onze locatie uw problemen oplossen. Dit scheelt enorm veel tijd en geld. Bent u bang dat al uw documenten weg zijn omdat uw computer niet meer opstart? Geen paniek. Dankzij onze data recovery krijgt u uw data gewoon weer terug.

Internet laten aansluiten door de computerhulp in de omgeving van Soest, Bilthoven en Baarn

Of u nu als bedrijf of particulier een bedrijf zoekt die internet op een effectieve manier kan aansluiten, bij PC Spoed Service bent u aan het juiste adres. Wij komen graag bij u langs om de situatie in kaart te brengen en u te voorzien van deskundig en persoonlijk advies over de mogelijkheden en kosten. Of de kabels nu door de muur, op het plafond of onder de vloer gelegd moeten worden, ons is niets vreemd. Bij ons is er altijd een oplossing waardoor u kunt genieten van optimale internetsnelheid. Wist u dat u onze computerhulp nabij Soest, Bilthoven en Baarn ook kunt inschakelen voor reparatie aan uw smartphone, tablet of game console?

No cure, no pay

Wij verzekeren u van deskundigheid en efficiënte oplossingen. Mocht het zo zijn dat het probleem waarvoor u ons heeft ingeschakeld niet opgelost kan worden, dan hoeft u er uiteraard ook niet voor te betalen. Dat is wel zo eerlijk. Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Maak een afspraak door te bellen naar 033-4758202.

Neem direct contact op!

Velden met * zijn verplicht

  • Snelle oplossingen
  • Professioneel advies
  • No cure, no pay

Andere bezoekers bekeken:

Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
Desiree van Leeuwen Iphone 5 van mijn dochter was stuk gegaan. Super snel verholpen en het toestel zag er weer gelikt uit.
PC hulp aan huis van PC Spoed Service in Amersfoort

Uw computer loopt vast of start zelfs niet meer op. U heeft van alles geprobeerd, maar uw computer reageert niet. PC Spoed Service helpt u graag. Al meer dan 10 jaar hebben wij zowel particulieren als bedrijven voorzien van diverse computeroplossingen. Of het nu om bekabeling, internet aansluiten of laptopreparatie gaat, bij ons in Amersfoort bent u aan het juiste adres! Heeft u geen tijd om naar onze servicebalie te komen? Geen probleem. Wij bieden u namelijk PC hulp aan huis vanuit ons pand in Amersfoort. 

» lees verder