033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

AMERSFOORT - Geeft uw computer of laptop een vreemde foutmelding of start hij helemaal niet meer op? Of ligt het probleem ergens anders? PC Spoed Service uit Amersfoort heeft gelukkig bijna altijd een oplossing voor uw problemen! En is het probleem niet opgelost?

PC Spoed Service is dé computer en laptopspecialist en bestaat ruim 15 jaar. Het bedrijf helpt u bij problemen met computers en laptops en biedt zowel service op locatie als service bij onze servicebalie, zowel particulier als zakelijk, geheel in eigen beheer.
 
Service & kwaliteit
Zonder afspraak kun je langskomen op de professionele werkplaats waar veel defecten/problemen direct kunnen worden opgelost. Ook kunt u bellen voor een afspraak op locatie, zodat de deskundige reparateur uw computer, printer, email, internet of WiFi problemen ter plaatse oplost. Het is zelfs mogelijk problemen op te lossen op afstand. Met uw toestemming kan PC Spoed Service via het internet toegang krijgen tot uw computer zodat bepaalde problemen(afhankelijk van hoe groot het probleem is)  terplekke opgelost kunnen worden.
 
Overige diensten
Naast de reparatiewerkzaamheden kun je ook voor andere zaken terecht bij de specialist, zoals het trekken van internetkabels door uw kantoorpand / huis.
Contact
Nieuwsgierig? Neem voor meer informatie een kijkje op de website of bel via onderstaande gegevens. 

PC Spoed Service 
Xenonweg 13
3812 SZ Amersfoort
Tel: 033 475 82 02

 

 
Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
ines Dit was onze eerste kennismaking met PCspoedservice. Vriendelijke mensen die er alles aan gedaan hebben om ons probleem op te lossen. Helaas is dat niet gelukt maar dat ligt niet aan hen.
Volgende keer beter.
PC hulp aan huis van PC Spoed Service in Amersfoort

Uw computer loopt vast of start zelfs niet meer op. U heeft van alles geprobeerd, maar uw computer reageert niet. PC Spoed Service helpt u graag. Al meer dan 10 jaar hebben wij zowel particulieren als bedrijven voorzien van diverse computeroplossingen. Of het nu om bekabeling, internet aansluiten of laptopreparatie gaat, bij ons in Amersfoort bent u aan het juiste adres! Heeft u geen tijd om naar onze servicebalie te komen? Geen probleem. Wij bieden u namelijk PC hulp aan huis vanuit ons pand in Amersfoort. 

» lees verder