033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

AMERSFOORT - Geeft uw computer of laptop een vreemde foutmelding of start hij helemaal niet meer op? Of ligt het probleem ergens anders? PC Spoed Service uit Amersfoort heeft gelukkig bijna altijd een oplossing voor uw problemen! En is het probleem niet opgelost? No cure, no pay!

PC Spoed Service is dé computer en laptopspecialist en bestaat ruim 11 jaar. Het bedrijf helpt u bij problemen met computers en laptops en biedt zowel service op locatie als service bij onze servicebalie, zowel particulier als zakelijk, geheel in eigen beheer.
 
Service & kwaliteit
Zonder afspraak kun je langskomen op de professionele werkplaats waar veel defecten/problemen direct kunnen worden opgelost. Ook kunt u bellen voor een afspraak op locatie, zodat de deskundige reparateur uw computer, printer, email, internet of WiFi problemen ter plaatse oplost. Het is zelfs mogelijk problemen op te lossen op afstand. Met uw toestemming kan PC Spoed Service via het internet toegang krijgen tot uw computer zodat bepaalde problemen(afhankelijk van hoe groot het probleem is)  terplekke opgelost kunnen worden.
 
Overige diensten
Naast de reparatiewerkzaamheden kun je ook voor andere zaken terecht bij de specialist, zoals het trekken van internetkabels door uw kantoorpand / huis.
Contact
Nieuwsgierig? Neem voor meer informatie een kijkje op de website of bel via onderstaande gegevens. 

PC Spoed Service 
Xenonweg 13-J
3812 SZ Amersfoort
Tel: 033 475 82 02

 

 
Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
Assurantie- en Adviesburo Olaf Spek Team PC Spoedservice staat al jaren naar tevredenheid voor ons klaar mbt alle computergerelateerde vragen. Zeer tevreden over hun klantvriendelijke werkwijze. Service zit in de genen van dit bedrijf. Ik raad ze een ieder aan!
Over PC Spoed Service

PC Spoed Service bestaat uit een jong en actief team en is sinds zaterdag 1 januari 2005 actief met computerhulp vanuit huis en is sinds maart 2009 uitgegroeid naar een servicebalie in Amersfoort met meerdere mensen in dienst.
Sinds die tijd hebben wij al vele klanten verlost van hun computerproblemen en wij kijken er naar uit om ook uw computerproblemen op te lossen.

Graag tot ziens!

» lees verder