033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

Heeft u uw smartphone of tablet laten vallen of vertoont deze de laatste tijd rare kuren? Dan is uw smartphone of tablet aan een reparatie toe. U wilt natuurlijk een scherpe prijs maar u wilt de smartphone of tablet reparatie wel laten uitvoeren door een betrouwbare reparateur. Bij Smartphone reparatie Amersfoort maken wij alleen gebruik van de originele onderdelen. Met een klanttevredenheid van 100% zijn wij de juiste partij voor u!

Wij repareren de volgende merken smartphones en tablets. Zo kunt u bij ons terecht voor een smartphone en tablet reparatie van uw:

·   Apple
·   Samsung

Smartphone reparatie Amersfoort heeft jarenlange, deskundige ervaring in het repareren van smartphones en tablets. Wist u ook dat de verzekering in meer dan 50% van de gevallen een smartphone of tablet reparatie dekt?

Smartphone reparatie Amersfoort voor elke smartphone en tablet reparatie
Laadt de batterij van uw smartphone of tablet niet meer goed op en wilt u de batterij laten vervangen? Of heeft u geen goed bereik meer met uw smartphone of tablet? Dan is waarschijnlijk een nieuwe antenne de oplossing. Dit zijn een paar van de vele reparaties die Smartphone reparatie Amersfoort voor u kan uitvoeren. Met een smartphone of tablet reparatie werkt uw smartphone of tablet weer naar behoren en kan deze weer een lange tijd mee. Een smartphone of tablet reparatie is vaak een betere oplossing dan het aanschaffen van een nieuwe smartphone of tablet. Kijk bij onze reparaties voor onze actuele prijzen en voor meer informatie. Graag tot ziens!

Een smartphone of tablet reparatie inplannen
U bent elke werkdag van 09:00 tot 18:00 uur en deels op zaterdag welkom voor een smartphone en tablet reparatie in onze winkel. Met onze Haal en breng service komen wij de smartphone of tablet  zelfs bij u ophalen en weer terugbrengen. Dit kan op werkdagen, en zelfs tot 20:00 uur. U kunt met ons bellen of u kunt natuurlijk ook een e-mail sturen.

 
Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
Nico van der Zee Van de week glipte mijn iPad uit mijn handen: scherm kapot... Ik kon 'm eigenlijk niet missen dus haast was geboden. PCspoedservice kwam haar belofte het apparaat snel te repareren volledig na en in minder dan geen tijd was ik weer online. En de prijs was nog scherp ook. Super jongens bedankt!
Over PC Spoed Service

PC Spoed Service bestaat uit een jong en actief team en is sinds zaterdag 1 januari 2005 actief met computerhulp vanuit huis en is sinds maart 2009 uitgegroeid naar een servicebalie in Amersfoort met meerdere mensen in dienst.
Sinds die tijd hebben wij al vele klanten verlost van hun computerproblemen en wij kijken er naar uit om ook uw computerproblemen op te lossen.

Graag tot ziens!

» lees verder