033 475 82 02
Bel ons voor al uw vragen

Geachte klant,

Wij zijn altijd benieuwd naar de ervaring(en) die u met ons heeft gehad. U kunt deze vanaf nu ook kwijt op Trustpilot d.m.v. een review achter laten waarin u ons kunt beoordelen en desgewenst tips/complimenten toevoegen.

Klik hier om uw ervaring met ons te delen via Trustpilot

Wij kijken naar uw review uit!

Team PC Spoed Service

 
Ervaringen met PC Spoed Service | lees alle ervaringen
E. H. Geldermans ik ben geweldig geholpenhet probleem bleef zich steeds voordoen ik denk wel rond de 15 keer maar de mensen bleven aardig en behulpzaam en gaven niet opuiteindelijk heb ik de tip gekregen om choogle chroom te gebruiken en het probleem is blijvend opgelost
PC hulp aan huis van PC Spoed Service in Amersfoort

Uw computer loopt vast of start zelfs niet meer op. U heeft van alles geprobeerd, maar uw computer reageert niet. PC Spoed Service helpt u graag. Al meer dan 10 jaar hebben wij zowel particulieren als bedrijven voorzien van diverse computeroplossingen. Of het nu om bekabeling, internet aansluiten of laptopreparatie gaat, bij ons in Amersfoort bent u aan het juiste adres! Heeft u geen tijd om naar onze servicebalie te komen? Geen probleem. Wij bieden u namelijk PC hulp aan huis vanuit ons pand in Amersfoort. 

» lees verder